banner913
banner932
banner1012

Hamitköy ışıklarına zaman konusunda düzenleme şart

banner1020

banner974
Hamitköy ışıklarına zaman konusunda düzenleme şart

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, Hamitköy trafik ışıklarının zamanla konusunda bir düzenlemeye ihtiyacı olduğunu ifade ederek, görüşlerini dile getirdiler.

Özellikle Hamitköy’den ana yola çıkış ile Dumlupınar’dan anayola çıkış sürelerinin çok kısa olduğuna dikkat çeken vatandaşlarımız, “Hamitköy ve Dumlupınar bölgesinden gelerek ana yola çıkış yapan veya karşıya geçen sürücüler için sadece 15 saniye yanan yeşil ışık süresi en az iki katı olmalıdır. dediler.

Zira gerek Hamitköy nüfusunun arttığı, gerekse Dumlupınar bölgesinden gelen araç sayısının askeri bölgenin trafiğe açılmasıyla arttığını ifade eden vatandaşlarımız, mutlaka zamanlama konusunda bir çalışma olması gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.