banner913
banner932
banner1012

Hamitköy Avcılık Atıcılık Derneği’nin kaçak av isyanı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Hamitköy sakini vatandaşlarımız, ülkemizin değerli avcılık ve atıcılık derneklerinden biri olan Hamitköy Avcılık Atıcılık Birliği Derneği’nin sosyal paylaşım sitesindeki hesaplarından yaptıkları açıklamayı bizlerle paylaşarak sitem ettiler.

banner974
Hamitköy Avcılık Atıcılık Derneği’nin kaçak av isyanı

banner971

Eğer derneğin iddiaları doğru ise bu kişi veya kişilerin yakalanması için polisin devreye girmesi gerektiğini kaydettiler.

Hamitköy Avcılık Atıcılık Birliği Derneği’nin paylaştığı açıklama şöyle:

“Hamitköy Avcılık Atıcılık Birliği Derneği olarak Hamitköy bölgesinde yüksek seviyede kaçak av yapılmaktadır buda av bölgesinin belini kırmaktadır dün yapmış olduğumuz keşiflerde köy içerisinde ve yabancı bölgeden gelen bazı kişiler bölgemizde kaçak av yaptıklarını birliğimiz tarafından köpek ayak izine ve bölgelerde tavşan avı yapan kişiler bulunmaktadır. Bu kişilerin bazıları tahmin edilmekte ve gözlerimizin de üzerlerinde olduğunu ve bu işinde arkasını bırakmayacağımızı sizlere buradan av camiasına duyurmak istedik. Bundan sonra bu kacak avı yapan kişiler nerde ne saat bizimle karşılaşacağınızı siz düşünün...”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.