banner913
banner932
banner1012

Halka açık park içinde zehirli etlerin ne işi var?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bilgilere göre Lefkoşa’nın en güzel parklarından olan Kumsal Parkı içinde dün sabah saatlerinde Belediye çalışanları tarafından zehirli etler tespit edildiği bildirildi.

banner974
Halka açık park içinde zehirli etlerin ne işi var?

banner971

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından duyuru yapan LTB Başkanı Mehmet Harmancı “Kumsal Parkı içerisinde ekiplerimiz zehirli etler tespit etmiş ve tespit ettikleri tüm zehirli etleri toplamışlardır. Bölgede evcil hayvanı olanların hayvanlarının gözetimini artırmalarını ve sağlıksız bir durum tespit etmeleri halinde derhal veterinerleri ile iletişime geçmelerini öneriyoruz.” dedi.

Bu arada bölge sakinleri bu duruma tepki göstererek, bu zehirli etlerin neden parka atıldığını sorgulayarak “İnsanlar gibi burada hayvanlarında yaşama hakkı yok mu? Kedi olsun, köpek olsun onların da canına kast etmek isteyen kişilerin hiç insanlıkla alakası yoktur” diye konuştular.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.