banner913
banner932
banner1012

Güzelyurt yeni hastane binası fuhuş yuvası oldu

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Güzelyurt sakini vatandaşlarımız, Güzelyurt’ta yapımına yaklaşık üç yıl önce başlanan ancak bir türlü tamamlanamayan Güzelyurt Hastanesi’nin adeta bir fuhuş yuvası haline geldiğini iddia ederek bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Güzelyurt yeni hastane binası fuhuş yuvası oldu

banner971

Üç yıl önce yapımına başlanan ancak son 1 yıldır inşaatta bir çalışma yapılmayarak atıl durumda olan hastane inşaatı ile ilgili konuşan vatandaşlarımız “Güzelyurt’ta üç yıldır bitirilemeyen hastane fuhuş yuvasına döndü. Aldığımız bilgiye göre önceki gece hastane inşaatına polisin yaptığı baskında fuhuş yapan erkek ve kadınlar yakalandı” dediler.

Bu binanın daha önce de bazı uyuşturucu kullananların yuvası olduğunu duyduklarını söyleyen Güzelyurt sakini vatandaşlarımız, “Devletin başlattığı yeni binanın bir an önce tamamlanarak hizmete açılması şart. Aksi takdirde bu bina ya fuhuşa ya da uyuşturucu kullananlara yuva olarak kalacak” diyerek yetkilileri göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.