banner913
banner932
banner1012

Güzelim doğa molozlarla mahvediliyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, dün ailecek Lefkoşa’dan çıkarak yarım ada turu atmak için Girne –Güzelyurt-Lefke güzergahında yolculuk yaptıklarını ancak Çamlıbel’de yol kenarında bulunan fotoğraftaki görüntünün kendilerini oldukça rahatsız ettiklerini dile getirerek bu konu hakkındaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Güzelim doğa molozlarla mahvediliyor

banner971

 

Çamlıbel köyü girişinde yol kenarında bulunan fotoğrafta da görülen moloz yığının yemyeşil  olan bölgenin görüntüsünü kirlettiğini ifade eden vatandaşımız “Bu moloz yığını nereden burada oluştu anlayamadı. Acaba bir ev yıkıldı ve öyle bırakıldı mı yoksa birileri buraya hususi olarak mı döktü” diyerek şaşkınlıklarını paylaştı.

Böyle moloz yığınlarının ülkenin güzelliklerini bozduğunu ifade eden vatandaşımız her önüne gelen istediği yere moloz dökmesinden dolayı doğanın adeta katledildiğini savunan vatandaşımız “Bu moloz yığını buraya kim tarafından veyahut nasıl döküldü bilmiyoruz ama, bölgeyi kirlettiği ortadadır. Bir an önce yetkililer bu kirliliği yaratanları bularak gerekeni yapmalıdır” diyerek yetkilileri göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.