banner913
banner932
banner1012

Gündüz vakti aydınlatıyorlar

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Mağusa sakini vatandaşlarımız, ülkemizde bazı şeylerin düzeleceğine daha kötüye gittiğini dile getirerek, buna gönderdikleri bir fotoğrafla örnek vererek sitem ettiler.

banner974
Gündüz vakti aydınlatıyorlar

banner971

Fotoğrafta görülen yolun Ayluka yolu olarak bilinen Maraş bölgesi ile anayolu birbirine bağlayan yol olduğunu belirten vatandaşlarımız, fotoğrafta da görüldüğü gibi aydınlatma lambalarının gündüz vakti ışıl ışıl yandığını ifade ettiler. Bunu kontrol eden bir kurum veya kuruluş olup olmadığını sorgulayan vatandaşlarımız, yanan lambalarla milli gelirin de yandığını ifade ettiler.

Öte yandan Mağusa – İskele anayolu üzerinde bulunan aydınlatma lambalarının ise geceleri çalışmadığını ve yolun tam bir zifiri karanlığa döndüğünü belirten vatandaşlarımız “Bu ışıklar gece çalışmazken, Maraş yolundaki ışıklar ise gece gündüz çalışıyor. Bu nasıl bir iş anlamış değiliz” dediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.