banner913
banner932
banner1012

GÜKAD’dan Güzelyurt için anket

banner1020

banner974
GÜKAD’dan Güzelyurt için anket

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizin son yıllarda en çok göç veren yerleşim yerlerinden biri olan Güzelyurt bölgesinde bulunan sivil toplum örgütlerinden Güzelyurt Kalkındırma Derneği’nin (GÜKAD) önemli bir adım attığı bildirildi.

Güzelyurt bölgesinin sorunlarını tespit etmek, bölge halkının öncelikli sorunlarını görmek ve bunlarla ilgili çözüm ve hareket alanı üretmek için GÜKAD’ın bir anket oluşturduğu bildirilirken, oluşturulan ankettin gerek elden gerekse sosyal medya üzerinden paylaşılarak Güzelyurtlulardan anketi cevaplamaları istendi.

Anketten çıkacak sonuca göre Güzelyurt için yetkililere nasıl bir adım atılması gerektiği yönünde rapor verileceği gelen bilgiler arasında.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.