banner913
banner932
banner1012

Görneçlilerin yıllardır beklediği orman yolu nihayet düzeltildi

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizin en eski Türk yerleşim yerlerinden olan Görneç köyünde yıllardır bakımı bekleyen orman ve ova yolu bağlı oldukları Serdarlı Belediyesi ile Tarım Dairesi’nin çalışmaları neticesinde bölge halkının rahatça kullanımı için hizmete sunuldu.

banner974
Görneçlilerin yıllardır beklediği orman yolu nihayet düzeltildi

banner971

Üç bin kök ve koçanlı zeytin ağacının bulunduğu alana ulaşım ve yangından korumayı amaçlayan çalışma kısa sürede tamamlanırken, dün Serdarlı Belediye Başkanı Halil Kasım ve Görneç Muhtarı Nevzat Akçagil çalışmaları yerinde inceledi.

Yapılan çalışmadan dolayı memnuniyetini dile getiren Görneç Muhtarı Nevzat Akçağil sosyal medyadan görüşlerini şöyle paylaştı:

“Zeytin hasadının başlamış olması ve bizlerin atalarımızdan miras kalan yaklaşık 3.000 kök koçanlı asırlık zeytin ağacına ulaşımı sağlayan, ayrıca ormanın da koruma şeridi olan bu yolun temizlenmesi, sıyrılması kış öncesi iyi oldu. En azından bu bölge yaklaşan av için de av tutkunlarının öncelikli uğrak yerlerinden birisidir.” 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.