banner913
banner932
banner1012

“Gerçek özürlü olabilirler mi?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, geçtiğimiz akşam Gazimağusa’da bir toplantı için gittikleri işyerinin otoparkında karşılaştıkları fotoğraftaki manzara karşısında isyan ettiklerini kaydettiler.

banner974
“Gerçek özürlü olabilirler mi?”

banner971

 

Fotoğrafta da görüldüğü gibi park alanında özürlüler için ayrılmış olan iki park yerine iki kiralık aracın park ettiğini belirten vatandaşlarımız, “Acaba gerçek özürlü olabilirler mi? diye merak ettiğimiz için arabaların yanına gidip inceledik. Ancak araçlarda ne özürlü olduklarını gösteren bir işaret ne de yazı vardı” dediler.

Bu araç sürücülerinin trafik kurallarını ve levhalarını hiç bilmeyen kişiler olduğunu tahmin ettiklerini söyleyen vatandaşlarımız, herkesin başkalarının haklarına saygı göstermeleri gerektiğini sözlerine eklediler.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.