banner913
banner932
banner1012

Gençlerin kırsal kesim arsası isyanı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan genç bir vatandaşımız, ülkede yıllardır gençlerin topraklarından kopmaması için verilen kırsal kesim arsaları konusunda yaşadıkları sıkıntıyı bizlerle paylaşarak sitemlerini iletti.

banner974
Gençlerin kırsal kesim arsası isyanı

banner971

Genç vatandaşımız “2011 yılında kırsal kesim arsası diye adlandırdıkları ve vatandaşımıza ev yapabilmesi, kendi doğup büyüdüğü topraklarda yaşam kurması ve gençler bu topraklara sahip çıksınlar palavraları ile dağıttıkları fakat üstünden 6-7 sene geçmesine rağmen ne su nede elektrik yok” diyerek kendilerinin dünyaca para harcayıp evi bitirdiklerini ama bu en önemli iki yaşam kaynağını getirilemediğini ifade etti.

Bunun nedenini ise baştakilerin rant kavgası, koltuk kavgası, mamayı kim daha fazla yiyecek kavgası olduğunu iddia eden genç vatandaşımız Kırsal Kesim müdürüne aylardır belki de 20 defa gidildiğini ve her defasında önümüzdeki hafta, yok önümüzdeki ay diye diye geçiştirildiklerini ve karşısındakileri ahmak yerine koyduğunu savundu.

Bu arada kendilerine dün söylenen son şeyin ise seçim yasakları palavrası ile seçimden sonraya bırakıldığını belirten vatandaşımız “Başbakan hodri meydan okuyor, erken seçim için çünkü kendilerinin umurunda bile değil vatandaş. Bu arsada eğer bir milletvekili bakan çocuğu hak sahibi olsaydı arsalar dağıtıldığı gün elektrik su yol hepsi gelirdi... Adalet ölüye benzer, her ikisi de hak yolunda geciktirilince kokar.” diyerek sözlerini tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.