banner913
banner932
banner1012

“Gemi denizde mi yoksa yolda mı gitmeli”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücü vatandaşlarımız, ülkemizde trafiğin her geçen gün daha da kötüleştiğini bunun birçok sebebi olduğunu dile getirerek bu sebeplere bir de kurallara uymamanın da eklendiği zaman trafiğin içinden çıkılmaz bir hal aldığını ifade ederek bu kural tanımazlığın bir örneğini de geçtiğimiz hafta gözlamladiklerini kaydettiler.

banner974
“Gemi denizde mi yoksa yolda mı gitmeli”

banner971

Bize gönderdikleri fotoğrafta görüldüğü gibi bir küçük gemi veyahut yatın deniz yerine anayolda taşındığını dile getiren sürücü vatandaşlarımız “Fotoğrafta görülen gemiyi taşıyan araç Girne’den Mağusa’ya taşındı. Ancak Girne’de trafiğin alt üst etti. Bu gemiyi taşıyan araç nedeniyle trafik zaman zaman kilitlendi” dediler.

Bu geniş araç nedeniyle zaman zaman çift şerit yolun dahi trafik akışında sıkıştığını ifade eden sürücü vatandaşlarımız “Polis her gün yollarda onlarca sürücüye ceza kesiyor. Acaba bu araca da ceza kesti mi?” diye sorgulayarak sitemlerini paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.