banner913
banner932
banner1012

Geçitkale çöplüğü perişan ediyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Geçitkale ve bölgesin deki köylerden vatandaşlarımız Geçitkale’de Tatlısu’ya giden ana yol civarında bulunan Geçitkale Çöplüğü’nün geçtiğimiz Cuma günü birileri tarafından yakıldığını ve bu yakılan çöplükten yayılan dumanın bölge halkını perişan ettiğini kaydettiler.

banner974
Geçitkale çöplüğü perişan ediyor

banner971

Çöplükten yayılan zehirli gazların akşam saatlerinde rüzgarın etkisiyle neredeyse 7-8 kilometre uzakta olan köylere kadar ulaştığını dile getiren vatandaşlarımız, “Bu duman nedeniyle akşam saatlerinde boğulacak gibi olduk. Uykumuzda bile o kötü kokudan dolayı boğazımız yandı” diyerek yaşadıkları sorunu dile getirdiler.

Bu çöplüğün yakılmaması için veyahut kapatılması için gerek Çevre Dairesi’nin gerekse Geçitkale Belediyesi’nin konuya hassasiyet göstermesi gerektiğini sözlerine ekleyen vatandaşlarımız, insan sağlığının ülkede bu kadar ucuz olmaması gerektiğini vurguladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.