banner913
banner932
banner1012

Geçitkale Belediyesi’ne alkış

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre ülkemizde bulunan belediyeler için cittaslow belediye ünvanı bulunan belediyelerden Geçitkale Belediyesi, bu ünvanına yaraşır projelere ve çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

banner974
Geçitkale Belediyesi’ne alkış

banner971

Geçitkale Belediyesi hudutları içinde bulunan Geçitkale ve diğer belde köylerinin girişlerini aydınlatma adına güneş enerji sistemiyle çalışan led aydınlatma direkleriyle ışıklandırma çalışmaları yapılmaya başlandı.

Konuyla ilgili sosyal medyadan paylaşım yapan Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş, “Görevimiz olmasa da yapılmayan işlerin yapılması adına misyon yüklendik...Geçitkale ve Belde köylerimizin girişlerinin aydınlanması için Belediye bütçemizle güneş enerji sistemiyle çalışan led aydınlatma direkleriyle ışıklandırma çalışmalarına başladık” dedi.

Geçitkale Belediyesi’nin kendi özkaynaklarıyla yapmış olduğu bu çalışmaların diğer belediyelerimize de örnek olmasını diliyoruz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.