banner913
banner932
banner1012

Facebook hesaplarınızı dikkat edin

banner1020

banner974
Facebook hesaplarınızı dikkat edin

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, son yıllarda sosyal medyanın hızla gelişmesiyle birlikte birçok sıkıntıyı da birlikte artırdığını dile getirdiler.

Bize ulaşan vatandaşlarımız, son zamanlarda bazı bilgisayar uzmanlarının  sosyal medya kullanıcılarının hesaplarını ele geçirerek dolandırıcılık yaptığını ifade ederek bu konuda son karşılaştıkları bir durumu bizlerle paylaştılar.

Yakın bir arkadaşlarının facebook hesabının çalınması sonrasında, çalan kişilerin kendilerine messenger üzerinden ulaşarak bir banka adına hediye çeki dağıttığını söylediğini belirten vatandaşlarımız, kendilerinden banka hesap numarası isteyerek hesaplarını ele geçirmek istediğini kaydettiler.

Bu gibi çalıntı hesaplara dikkat etmek gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız, hesapları çalınan kişilerin hemen diğer arkadaşlarını bilgilendirmeleri gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.