banner913
banner932
banner1012

Eylül’ün ortasında deniz keyfi

banner1020

banner974
Eylül’ün ortasında deniz keyfi

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde Eylül ayının ortasına doğru ilerlediğimiz bugünlerde hava sıcaklıklarının gündüzleri halen 36-40 derece arasında olduğunu belirterek, bu sıcaklıklardan dolayı serinlemeye çalışanların denizlere ve sahillere akın ettiğini dile getirdiler.

Özellikle hafta sonu aileleriyle vakit geçiren birçok vatandaşın serinlemek için çoluk çocuk sahillere akın ettiğini söyleyen vatandaşlarımız “Uzun yıllardır hava sıcaklıkları bu kadar uzun süreli olarak 36 dereceler civarında olmamıştı. Özellikle Ağustos 15 sonrasında daha serin hava beklerken sıcaklıkların artması herkesi perişan etti” diye konuştular.

Bu hava sıcaklıklarının düşmemesininm yeğane nedenin küresel ısınma olduğunun artık açık seçik ortada olduğunu söyleyen vatandaşlarımız, “Eylül ortasında deniz keyfi güzel ama diğer yandan bitki örtüsü ve çevremiz göz göre göre çölleşiyor” diyerek görüşlerini paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.