banner913
banner932
banner1012

“Esas engel biziz”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, ülkemizde yaşayan veya öğrenci olan bazı kişilerin bazı işaretleri ya anlamadıkları veya anlamazdan geldiklerini dile getirerek bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
“Esas engel biziz”

banner971

Fotoğrafta da görüldüğü gibi engelli park yerine park eden bir Hatay plakalı aracın saatlerce orada kaldığını söyleyen duyarlı vatandaşlarımız  “Evet... Hatay plakalı arkadaşım, arkanı verdiğin için muhtemelen sana sert sert bakan engelli dostumuz Günay Kibrit’i görmedin orada. Halbuki çok sert bakıyordu sana. Burası engellilere aittir diye” konuştu.

Bu fotoğrafın bir kez daha engelli vatandaşlarımız için esas engelin bizler olduğunu ortaya koyduğunu söyleyen duyarlı vatandaşlarımız, illa bir polisin uyarması veya ceza kesmesine gerek duymadan engellilere saygı göstererek bu gibi yerlerin boş bırakılması gerektiğinin altını çizdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.