banner913
banner932
banner1012

Engeli acaba neresinde?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız geride bıraktığımız haftanın Engelliler Haftası olduğunu belirterek, bu hafta boyunca engelli hakları için herkesin adeta mangalda kül bırakmadığını ancak fotoğrafta görüldüğü gibi bazı kendini bilmez sürücülerin engellilere ayrılmış park yerlerini işgal etmeye devam ettiğini kaydettiler.

banner974
Engeli acaba neresinde?

banner971

 

Engelli park yeri tabelasının adeta gözlerinin içine gömülmesine karşın bu duyarsız sürücünün aracını park edip alış-verişe gittiğini ifade eden duyarlı vatandaşlarımız “Acaba bu duyarsız sürücünün engeli nedir çok merak ettik. Zira bu aracın hiçbir yerinde engelli aracı olduğunu gösteren bir işaret yok” diye konuştular.

Engellilerin haklarına biraz daha duyarlı olmak gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız, sadece araç park yerleri değil çeşitli alanlarda onlara öncelik vermek gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.