banner913
banner932
banner1012

Eline geleni atıyorlar

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, dün sabahleyin arkadaşlarıyla bisikletlerini alarak yollara çıktıklarını ancak karşılaştıkları manzaralar karşısında adeta çıldırdıklarını ifade ederek sitemlerini paylaştılar.

banner974
Eline geleni atıyorlar

banner971

Güzel bir bisiklet sürüşü için yola çıktıklarını söyleyen vatandaşlarımız, zaman zaman yoruldukları için durdukları gerek yol kenarlarında gerekse ceplerde ülkemizin çirkin görüntüleriyle karşılaştıklarını
söyleyen vatandaşlarımız “Bu kadar mı kirlendik. Eline gelen atıyor.. Bunları yapanlara diyecek çok şeyimiz var ama şimdilik daha fazla konuşmak istemiyoruz” diye isyanlarını dile getirdiler.

Yol kenarları ve ceplerin yanında sürekli olarak kullanılan parklarında ayni şekilde kirletildiğini gözlemlediklerini belirten vatandaşlarımız, bu kirliliğin artık son bulması gerektiğini zira ülkeye gelen yabancıların bu görüntülerden sonra bir daha buraya gelmek istemediğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.