banner913
banner932
banner1012

Elektrik için özel fiyat düzenlemesi yapılmalı

banner1020

banner974
Elektrik için özel fiyat düzenlemesi yapılmalı

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, ülkemizde yaz aylarının sonlarına doğru ilerlediğimiz bugünlerde, hava sıcaklıklarının ve nemin oldukça yüksek olmasından dolayı gündüzleri evden dışarı çıkamadıklarını ve sürekli klima kullandıklarını söylediler.

Çok fazla elektrik tüketiminden dolayı son iki aydır elektrik faturalarının uçtuğunu ifade eden vatandaşlarımız, devletin bu aylarda elektrik kilowatt saat ücretlerini neden düşürmediğini sorguladılar.

Kazançlarına göre elektrik faturalarının çok fazla olduğunu ve bundan dolayı ayın yarısına geldiklerinde ellerinde bir kuruş kalmadığını ifade eden vatandaşlarımız, yaz aylarına özel fiyat uygulamasının şart olduğunu sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.