banner913
banner932
banner1012

Doğadaki canlıları unutmayalım

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan doğasever vatandaşlarımız ülkemizde yaz aylarıyla birlikte başlayan sıcak hava dalgalarının doğadaki birçok hayvanı etkilediğini iddia ederek, bu ayvanlar için doğaya suluklar koyarak sürekli bunları su ile doldurmak gerektiğini ifade ettiler.

banner974
Doğadaki canlıları unutmayalım

banner971

 

Yaban hayatın devamlılığı için onlara başta su ihtiyaçlarını gidermek adına sulukları doğaya yerleştirdiklerini söyleyen duyarlı vatandaşlarımız “Doğadaki tüm canlılara hayat vermeye çalışıyoruz elimizden geldiği kadar. Bugün de köyümüzün yamaç eteklerine kendi imkanlarımızla doğal örtü görünümünü de vererek doğamızda bulunan yaban hayatı içerisindeki hayvanlarımıza sulak koyarak onlara bir yudum su oluyoruz” dediler.

Doğal dengenin korunması için insanoğlunun da doğayı yok etmek yerine onu koruması gerektiğini sözlerine ekleyen vatandaşlarımız, doğaya bırakılan sulukların hayvanlara bir nebze olsun katkı olduğunu vurguladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.