banner913
banner932
banner1012

“Doğada ne ararsanız bulunur”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mağusa bölgesi sakini bazı vatandaşlarımız, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde havanın güneşli olmasını fırsat bilerek çıktıkları doğa yürüyüşü sırasında karşılaştıkları fotoğraftaki görüntülerden dolayı kahrettiklerini belirterek isyanlarını dile getirdiler.

banner974
“Doğada ne ararsanız bulunur”

banner971

 

 

Vatandaşlarımız, Tuzla bölgesindeki bu yere yeni bırakılan fotoğraftaki şilte ve ev eşyalarının bu şekilde doğaya bırakılmak yerine neden bir eskiciye verilmediğini sorgulayarak, doğaya bu yapılan kötülüğün ilerde kendilerine geri döneceğini ifade ettiler.

“Doğada ne ararsanız bulunuyor. Ancak bu doğayı kirletme olayı insanoğlunun sonunu getirecek” diyen vatandaşlarımız, böyle duyarsızca hareket etmemek gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.