banner913
banner932
banner1012

Doğa katliamı son sürat

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Karpaz bölgesinden ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, ülkemizde adeta can çekişen doğa ve ormanlara her gün bir yeni darbe vurulduğunu dile getirerek, bize gönderdikleri fotoğraflarla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Doğa katliamı son sürat

banner971

 Doğasever vatandaşlarımız, fotoğrafta görülen yerin Karpaz bölgesindeki Mehmetçik Belediyesi sınırları içindeki Bafra'daki arıtmanın arkasında deniz kenarındaki alan olduğunu kaydederek burada Pazar günü ağaçların kesildiğini dile getirdiler.

Bu ağaç kesiminin büyük bir ihtimalle dün de devam ettiğini iddia eden doğasever vatandaşlarımız “Bunun makul, mantıklı bir izahatı var mıdır acaba? Bu bölge oldukça hızlı bir şekilde yok olacak gibi. Zaten kumsalda bulunan endemik bitkilerden kum zambakları yok edildi. Ağaçları da yok ederek bölgeyi betonlaştıracaklar” diye konuşarak sitemlerini  dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.