banner913
banner932
banner1012

Doğa bereketini sunuyor

banner1020

banner974
Doğa bereketini sunuyor

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, hafta sonu havanın güneşli olmasını fırsat bilen  birçok vatandaşımızın kendini doğaya Salı verdiğini belirterek, doğanın bereketli yüzünü insan oğluna sunmaya devam ettiğini dile getirdiler.

Özellikel Beşparmak dağlarının eteklerinin birçok doğal bitki içerdiğini söyleyen vatandaşlarımız “Havanın güneşli olmasını fırsat bilen vatandaşlarımızın, kimileri ayrelli, kimileri mantar, kimileri hostes ve gaz ayağı toplayarak doğanın bereketinden yararlandılar” dediler.

Doğada yetişen birçok bitkinin insan sağlığına çok faydalı olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, bu doğal bitkilerin faydalarından herkesin yararlanması gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.