banner913
banner932
banner1012

Doğa, bereketini sunmaya devam ediyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde bahar aylarına girmeye hazırlandığımız bugünlerde doğanın bereketini sunmaya başladığı ve doğasever vatandaşların da doğanın nimetlerinden yararlandığı bildirildi.

banner974
Doğa, bereketini sunmaya devam ediyor

banner971

Özellikle kış aylarında beklenen gavcar mantarı ve ayrelli gibi doğanın sunduğu bereketli sebzelerin şimdilerde daha çok görülmeye başlandığı ve birçok vatandaşın bu durumdan oldukça memnun oldukları bize ulaşan bilgiler arasında yer alıyor.

Dağlık ve ormanlık alanlarda gezintiye çıkarak boş vakitlerini değerlendiren birçok vatandaşın hem mantar hem de ayrelli, hostes ve kaz ayağı gibi doğal ürünleri topladıkları ve bunları satarak para kazandıkları gelen bilgiler arasında bulunuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.