banner913
banner932
banner1012

Doğa, bereketini insanoğluna bahşediyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, ülkede bu yıl bereketli yağmurların her yeri yeşillendirildiğini ve doğanın da bereketini sunduğunu dile getirerek, Ocak ayının ortasından itibaren ayrellinin de artış gösterdiğini ifade ettiler.

banner974
Doğa, bereketini insanoğluna bahşediyor

banner971

Özellikle Aralık ayından itibaren yağan etkili yağmurların ovaları, tepeleri, dağları her türlü otlarla donattığını belirten vatandaşlarımız, son günlerde ovalarda gerek ayrelli, hostes, kaz ayağı ve mantar toplamaya çıkanların torbalarını doldurarak evlerine döndüğünü söylediler.

Birçok kişinin topladığı ayrelli, mantar ve hostes satarak harçlıklarını çıkarttıklarını söyleyen vatandaşlarımız, doğanın resmen bereketini insanoğluna bahşettiğini kaydettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.