banner913
banner932
banner1012

Dipkarpaz yolu değil tarla

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Dipkarpaz bölgesinden ulaşan bazı vatandaşlarımız, yıllardır dile getirdikleri Dipkarpaz bölgesindeki sahipsizlik nedeniyle yaşanan yollardaki yıpranmanın adeta tavan yaptığını belirterek bize gönderdikleri resimlerle isyanlarını paylaştılar.

banner974
Dipkarpaz yolu değil tarla

banner971

 

Bölge sakinleri Dipkarpaz köyünden Apostolos Andreas Kilisesine giden yolun çukur dolu olduğunu belirterek, “Belki de günde 10 otobüs kiliseyi ziyarete gidiyor. Otobüslerin ön düzeni kalmadı. Bu kadar mı zordur iki kamyon asfalt getirip çukurları kapatsınlar” diyerek sitem ettiler.

Bu yolların fotoğraflarda da görüldüğü gibi adeta mayın tarlasına döndüğünü aktaran bölge sakinleri, özellikle yağmurların bol olması nedeniyle yolun birçok yerinin akan güçlü derelerden dolayı daha da kötü olduğunu ifade ettiler.

Bölge sakinleri, “Bu yolları gören turistler bile gülüyor bize. Yazıklar olsun. Neredeyse 45 yıldır buraya bir kürek asfalt atılmaması nedeniyle bu yollar tarlaya döndü” diyerek yetkilileri göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.