banner913
banner932
banner1012

“Dikkat çukur” uyarısı neden yok?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan bir çevre duyarlısı vatandaşımız, ülkemizde bazı şeylerin hiç denetlenmediğini ve bu nedenle yapılanın yapıldığı gibi bırakıldığını ve çevreye tehlike saçtığını dile getirerek, bizlere gönderdikleri fotoğrafla sitemlerini paylaştı.

banner974
“Dikkat çukur” uyarısı neden yok?

banner971

Fotoğrafta görüldüğü gibi kaldırım yanında bir çukur bulunduğunu ifade eden vatandaşımız, “Bu çukur zamanında belki de su isale hattının kontrolü için açılmıştı. Ancak ihtiyaç duyulmayarak o şekilde bırakıldı. Ama bu çukuru fark etmeyen gerek çocuklar gerekse yetişkinler içine düşerek yaralanabilirler. Hatta ellerini ayaklarını bile kırabilirler” diye konuştular.

Bu çukurun ya önüne veya yanına bir uyarı levhasının konulması gerektiğini dile getiren duyarlı vatandaşımız “Ama bizim ülkemizde kim kime dum duma. Hiç kimsenin umurunda bile değil. Avrupa ülkelerinde böyle bir çukur açılsa. En az 10 metre önünden şerit çekilir ve uyarı levhası konulur” diyerek biraz Avrupalı yaşamak gerektiğini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.