banner913
banner932
banner1012

Devlet dairelerine elektrikli araç tahsil edildi

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, devlet dairelerinde görev yapan odacılar için bir süre önce ülkeye getirilen elektrikli araçlar için kayıt yapıldığı bildirildi.

banner974
Devlet dairelerine elektrikli araç tahsil edildi

banner971

 

Dün Maliye Bakanlığı’ndaki oto park yerinde vatandaşlar tarafından plakalanmış olarak görülen bu elektrikli araçların hemen hemen tüm bakanlıklardaki odacılara zimmetleneceği bize gelen bilgiler arasında.

Bu elektrikli araçların özel bir şirket tarafından ülkeye uzak doğudan getirildikten sonra devletin hem ekonomi yapmak hem de çevreye daha az karbondioksit salımı amacıyla el ayak işlerini yapan odacıların kullanımı için bu araçları aldığı belirtilmekte.

Ancak bu araçların elektrikle çalışması nedeniyle nasıl şarj edileceği merak konusu olurken, harcanacak elektriğin faturasını kimlerin ödeyeceği ise ayrı bir tartışma konusu oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.