banner913
banner932
banner1012

Devlet araçları özel işlerde kullanılmamalı

banner1020

banner974
Devlet araçları özel işlerde kullanılmamalı

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, gerek devlet dairlerindeki RHA araçların gerekse devlet kurumlarına ait araçların geçmişte olduğu gibi yine günümüzde de çalışanlar tarafından özel işlerinde kullanıldığını iddia ederek bize geçtiğimiz gün şahit oldukları bir olayı aktardılar.

Fotoğrafta görülen NZ 457 plakalı aracın KIB-TEK 'e ait olduğunu iddia eden vatandaşlarımız, bu aracı kullanan şahısın ilkokuldan çocuğunu aramak için ve özel işlerinde kullandığını belirttiler.

“Büyük ihtimalle tüm işlerini da bu arabayla yapıyor. Diğer araçları nasıl kullandıklarını da siz düşünün. Ondan sonra da elektriğe zam yapılıyor.” diyerek isyan eden vatandaşlarımız, bu kriz ortamında bu gibi hareketlerin kabul edilemez olduğunu kaydettiler.

Devlet mallarının veya araçlarının özel işlerde kullanılmasının hiç hoş olmadığını belirten vatandaşlarımız “Siz gezin tozun bu halk da sizin paranızı ödemek için çırpınsın .Yazık be artık” diyerek sitemlerini paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.