banner913
banner932
banner1012

Çöplükler yakıldıkça doğa da yok oluyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan çevre dostu vatandaşlarımız, daha önce de bu sayfadan defalarca yayınladığımız “Geçitkale çöplüğünün yakılması” ile ilgili haberlerin halen güncelliğini koruduğunu dile getirerek sitem ettiler.

banner974
Çöplükler yakıldıkça doğa da yok oluyor

banner971

Çevre dostu vatandaşlarımız, bu bölgede yaşayan insanlar gibi çevrenin de bu yakılan çöplükten çok zarar gördüğünü ifade ederek, bölgede ağaç ve bitki örtüsünün neredeyse yok denecek kadar azaldığını iddia ettiler.

Geçtiğimiz günlerde o bölgeden araçlarıyla geçerken bu çöplükten yayılan duman nedeniyle adeta bir toz bulutunun içine girmiş gibi olduklarını da sözlerine ekleyen vatandaşlarımız, “Çöplüğün yakılmasıyla birlikte ortaya çıkan zehirli gazları soluyan insanlar gibi doğanın da çok büyük zarar gördüğünü gözlemliyoruz” diyerek yetkilileri göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.