banner913
banner932
banner1012

Çöplere mi yanalım, yoksa yok edilen doğaya mı?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Girne’den ulaşan vatandaşlarımız, ülkemizde çevre katliamının son sürat devam ettiğini ve bu yetmezmiş gibi çevre kirliliğinin de büyüdüğünü dile getirerek, bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Çöplere mi yanalım, yoksa yok edilen doğaya mı?

banner971

Fotoğrafta görülen yerin Girne bölgesi kıyısında bir yer olduğunu dile getiren vatandaşlarımız, geçmişte oldukça güzel bir manzarası ve doğası olan bu noktanın şimdiki halinin içlerini kararttığını ifade ederek, “Çevreye bırakılan çöplere mi yanalım, yoksa yok edilen doğaya mı?” diyerek isyan ettiler.

Bazı kendini bilmezlerin denize karşı keyif yapmak için araçlarıyla buraya giderek içkilerini içtiklerini ancak kaçarken içtikleri içkilerin şişelerini veya yedikleri çerezlerin poşetlerini toplamak aklılarına  herhalde gelmediğini söyleyen vatandaşlarımız “Ama bu yetmezmiş gibi geçmişte yeşille mavinin birleştiği güzelim koya yapılan otel inşaatı ile çevre adeta yok edildiğini görmek bizi perişan etti” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

Ülkede bu şekilde hızla devam eden yapılaşmadan dolayı yeşil alan kalmadığını söyleyen vatandaşlarımız, özellikle kıyıların bu şekilde yok edilmesine dayanamadıklarını sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.