banner913
banner932
banner1012

Cikla yoksa mangal keyfi var

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, geçtiğimiz Pazar günü başlayan Birinci İnce Avın ilk gününde avlanmak için doğaya çıkanların cikla azlığından dolayı daha çok doğada piknik keyfi yaptıkları bildirildi.

banner974
Cikla yoksa mangal keyfi var

banner971

Özellikle öğle saatlerinden önce av yapmaktan vazgeçen avcılar, yanlarında getirdikleri piknik malzemeleri ile masalarını kurarak güzel havanın keyfini çıkarmışlar.

Geçtiğimiz yıla nazaran İnce Av’ın ilk günün genel olarak zayıf geçtiği bildirilirken, bu yıl ciklanın az oluşunun nedenin Avrupa’da havaların yeterince soğumaması olduğu iddia edildi.

Birçok avcının hiçbir şey vurmadan eve döndüğü bildirilirken, ‘av bahane mangal şahane’ düşüncesiyle keyifli bir Pazar yaşadıkları bildirildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.