banner913
banner932
banner1012

Çiçek saksısı sigara söndürme yeri mi?

Ayaklı Gazete’ye ulaşan çevreci bir vatandaşımız, dün gittiği büyük bir süpermarket girişinde gördüğü fotoğraftaki durum karşısında adeta isyan ettiğini söyleyerek görüşlerini bizlerle paylaştı.

banner974
Çiçek saksısı sigara söndürme yeri mi?

banner971

“Hemen yanında sigara söndürülecek kutu var. Ancak insanlarımız o kadar alıştılar ki bu şekilde sigarayı çiçeklerin köküne söndürmeye. Artık çiçeklik izmaritlik olarak kullanılıyor. Toplum olarak bizim de biraz eğitime ihtiyacımız var herhalde” diyerek sitem eden vatandaşımız, bu şekilde çevre kirliliği ve görüntü kirliliğine izin vermemek gerektiğini vurguladı.

Medeni toplumların kendini bu şekilde gösterdiğini yani sigarasının izmaritini yere veya çiçek saksısına değil sigara söndürme kutusuna attığını belirten vatandaşımız, biraz daha çevreye karşı duyarlı olmak gerektiğini sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.