banner913
banner932
banner1012

Çevreyi yok etmeye devam

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan çevre dostu vatandaşlarımız, tüm uyarılara ve cezalara rağmen ülkede çevre kirliliğinin ve çevre tahribatının son hız devam ettiğini dile getirerek, dün öğle saatlerinde şahit oldukları bir durumu bizlere gönderdikleri fotoğrafla paylaşarak sitem etler.

banner974
Çevreyi yok etmeye devam

banner971

 

Adamızın lokomotif sektörü olan inşaat sektöründe bazı işletmelerin geleceği hiç düşünmeden her tarafı çöplüğe çevirdiğine dikkat çeken vatandaşlarımız, “Fotoğrafta görüldüğü gibi bir inşaat şirketine ait olan bir araç üzerinde ve yanında bulunan işçiler tarafından daha önceden buraya dökülen molozlardan dolayı inşaat artıklarını buraya bıraktılar” diye konuştular.
Fotoğrafta görülen yerin Lefkoşa - Alayköy arasındaki çevre yolunun başladığı Zefir çemberi olarak bilinen yer olduğunu söyleyen vatandaşlarımız, buraya daha önceden de dökülen molozlar nedeniyle oluşan çevre tahribatının her geçen gün büyüdüğünü kaydettiler.

Bu tahribatı gören bir kişi olup olmadığını sorgulayan vatandaşlarımız, “Gün gelecek bu kirlilikten dolayı yaşanacak bir çevre bulamayacağız. Yeşilin nasıl olduğunu artık kitaplarda göreceğiz” diyerek yetkilileri göreve davet ettiler.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.