banner913
banner932
banner1012

Çevreye saygı bu olmamalı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Girne’den ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız ülkemizde çevre bilincinin her geçen gün zayıfladığını dile getirerek özellikle spor alanlarında kimsenin içtiği veyahut kullandığı pet şişeleri ile molozları çöplere koymadığını dile getirerek çevreyi mahvettiklerini kaydettiler.

banner974
Çevreye saygı bu olmamalı

banner971

Bize ulaşan Girne sakini vatandaşlarımız çocuklarını götürdükleri Girne’deki Anafartalar Lisesi futbol sahasında gördükleri manzara karşısında adeta sinir küpüne döndüklerini ifade ederek “Burası Anafartalar Lisesi futbol sahası... Antrenman için her buraya geldiğimizde görüntü hiç değişmiyor, hep aynı” dediler.

Ülkemizde çevreye en çok zararı yine insanların verdiğini ifade eden vatandaşlarımız “Çevresine en büyük tahribatı yapan, ne yazık ki her zaman iki ayaklı h...nlardır.Bunu çözemediğimiz takdirde, buralarda bir arpa yolu ilerlememiz mümkün olmayacaktır” diyerek sitemlerini bizlerle paylaştılar.

Buralara giden çocukların bu manzaraları gördükçe çevreye olan duygularının değişeceğini belirten vatandaşlarımız “Bu çocuklar her zaman bu çöpleri temizlemek zorunda mı? Biraz daha çevreye karşı duyarlı olmak lazım” dediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.