banner913
banner932
banner1012

“Çevreye karşı devlet görevini yerine getirmeli”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Girne sakini vatandaşımız, geçtiğimiz gün arkadaşlarıyla Girne’den Lefkoşa’ya giderken manzara seyretmek amacıyla durdukları Girne’yi çıktıktan sonraki soldaki cepte karşılaştıkları görüntüler nedeniyle şok yaşadıklarını dile getirerek sitemlerini paylaştı.

banner974
“Çevreye karşı devlet görevini yerine getirmeli”

banner971

“Fotoğrafta görülen mekan Girne'den Lefkoşa'ya giderken sol taraftaki cep...Burada arabalar duruyor; mola vermek,dinlenmek,yeyip içmek v.s. için... Ben ilk kez durdum ve gördüğüm manzarayla şoklarımı yaşadım,insanlığımdan utandım” diyen vatandaşımız bu çevre kirliliğini yapanlar cahiller,insanlıktan yoksun kişiler olduğunu belirtti.  Vatandaşımız “Ancak en büyük suç onların da bu insanlık suçunu işleyenlere karşı devlet ne yapıyor?” diyerek devletin de bu kirliliği yaratanlara karşı sessiz kalmaması gerektiğini kaydetti.

“Oraya buraya tabela dikip, çevreyi kirletmenin cezası bilmem asgari ücretin bu kadarıdır demekle herşey bitiyor mu yani...” diye sorgulayan vatandaşımız bu tabelaların ifade ettiği durumu yerine getiren, takip eden, cezasını kesen kimler olduğunu gören duyan varsa da söylemesini istedi.

Vatandaşımız “Tabeladaki bilgilendirme dışında etkin bir çalışma var mı? Caydırıcı olun, gerçek anlamda birilerine ceza verin, o cezanın da arkasında durun bakalım çöp atanın eli bir daha oynar mı?” diye yetkililere çağrıda bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.