banner913
banner932
banner1012

Çarşıda bayram havası yok

banner1020

banner974
Çarşıda bayram havası yok

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı esnaflarımız, ülkemizde 3 gün sonra kutlanmaya başlanacak olan Kurban Bayramı öncesinde doğru dürüst alış-veriş yapan insan görmediklerini belirterek sitemlerini paylaştılar.

Özellikle Lefkoşa’da gerek çarşı içi gerekse Taşkınköy ile Dereboyu’ndaki mağazalarda bayram için alış-veriş yapan kişilerin sayısının parmakla sayılacak kadar az olduğunu söyleyen esnaflarımız bir umutlarının bugün ödenecek olan kamu çalışanları olduğunu ifade ettiler.

Geçmiş yıllardaki bayram öncesi alış-verişlerde adeta stokları tükettiklerini belirten esnaflarımız ancak son 2-3 yıldır oldukça kötü bir bayram arifesi geçirdiklerini bunda yaz tatilinin de etkili olduğunu kaydettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.