banner913
banner932
banner1012

Cami yerine çöplük oldu

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Gazimağusa’dan ulaşan bir vatandaşımız uzun bir süreden beridir takip ettiği bir durumu bizlerle paylaşarak sitemlerini aktardı.

banner974
Cami yerine çöplük oldu

banner971

 

“Buradan bir ayıbı bir vebali ve bir umursamazlığı sizin aracılığınız ile gerekli makamlara ve duyarlı vatandaşlarımızın dikkatine sunmak istiyorum” diyen vatandaşımız, uzun bir süre önce Gazimağusa Organize Sanayi Bölgesi Cami Yaptırma Derneği ve Yaşam Alanı Kompleksi olarak Organize Sanayi Bölgesi’nin batısında çevre yolu kavşağının kuzeyinde başlatılan inşaatın şu anda atıl durumda bir arazi olduğunu kaydetti.

Gazimağusa Organize Sanayi Bölgesinde sözde yapımı süren ama yapılan ve böyle giderse asla yapılmayacak olan cami inşaatının işler acısı durumuna devlet, hükümetin ve duyarlı vatandaşların dikkatini çekmek istediğini söyleyen vatandaşımız “Adı Müslüman olan bir ülkede bir cami inşaatın 3/5 yıl boyunca tek bir çivi dahi çakılmamış olması Ve prefabrik kutunun içinde ve çevresel olarak camiden çok çöplüğü andıran bir ortamda kimse Müslümanlıktan bahsetmesin” dedi.

Uzun bir süre geçmesine karşın hiçbirşey yapılmamasına karşın tabelasının orada bulunmasının üzüntü verici olduğunu belirten vatandaşımız “Şu unutulmamalıdır ki camileri cemaat yapar. Elbette ki cemaat ve hayırsever insanlarımızın gayretiyle yapılır ama en azından hükümetin ve Gazimağusa Belediyesi’nin de bir tuğla ve torba çimento yada bir kampanyaya öncü olması kanaatini taşıyorum” diyerek yetkilileri göreve davet etti..

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.