banner913
banner932
banner1012

Çalışma Dairesi Lefkoşa Amirliği Binasına yakışmıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, geçtiğimiz günlerde gittikleri Çalışma Dairesi Lefkoşa Bölge Amirliği’nde gördükleri sonrasında şok yaşadıklarını belirterek bu konudaki sitemlerini bizlere attıkları fotoğraflarla paylaştılar.

banner974
Çalışma Dairesi Lefkoşa Amirliği Binasına yakışmıyor

banner971

Çalışma Dairesi Lefkoşa Bölge Amirliği binasının her yanı patlayan kanalizasyon borularından ötürü lağım sularıyla sarılmış durumda olduğunu ifade eden vatandaşlarımız bununla ilgili çalışanların da şikayetçi olduğunu belirttiler.

Binada bir süredir kanalizasyon borularının patlamasıyla ilgili sorunlar yaşandığını öğrendiklerini söyleyen duyarlı vatandaşlarımız, “Bir hafta önce tüm boruların patlamasıyla her yanının lağım sularıyla çevrildiği öğrendik” dediler.

Vatandaşlarımız, neden bir yetkilinin bu duruma müdahale etmediğini sorgulayarak “Bir haftadır her yanı lağım sularıyla dolu olan Çalışma Dairesi Lefkoşa Bölge Amirliği ile ilgili bölgedeki vatandaşlar “b… götürüyor” yorumunda bulunuyorlar. Haksızda değiller” diyerek yetkilileri göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.