banner913
banner932
banner1012

Büyükkonuk’ta çevre katliamı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı çevre dostu vatandaşlarımız, ülkemizin el değmemiş ender bölgelerinden biri olan Karpaz bölgesinin de artık doğallığını kaybetmeye başladığını zira gerek bölge belediyelerinin gerekse vatandaşların doğaya karşı tahribata hız verdiğini dile getirerek, gönderdikleri bir fotoğrafla Büyükkonuk Belediyesi’nin yaptığı tahribatı paylaştılar.

banner974
Büyükkonuk’ta çevre katliamı

banner971

Büyükkonuk Belediyesi'nin sınırları içerisinde bulunan deniz kıyısına belediye ekiplerince dozerle girildiğini ve bir çevre katliamı yaşandığını iddia eden çevre dostu vatandaşlarımız, “Dozerle deniz kıyısına girildi ve kum zambakları ile kumullar yok edildi” diyerek sitemlerini ifade ettiler.

Anayasaya göre deniz kıyılarına müdahale edilemeyeceğini ve müdahale edenlerin cezalandırılması gerektiğinin açıkça belirtildiğine vurgu yapan çevre dostu vatandaşlarımız, bu kıyılarda yapılan katliamın mutlaka cezalandırılması gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.