banner913
banner932
banner1012

Büyük av sezonu kısalacak mı?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bilgilere göre, her yıl genelde Ekim ayının son haftası açılan Büyük Av Sezonu için bu yıl biraz daha geç açılması konusunda Avcılık Federasyonu’nun birlikleri arasında bir tartışma başlatıldığı bize gelen bilgiler arasında yer alıyor.

banner974
Büyük av sezonu kısalacak mı?

banner971

 

Federasyona bağlı olan bazı birliklerin havaların henüz yeterince soğumaması ve av popülasyonun her geçen yıl azalmasını göz önüne alarak en az iki hafta geç başlaması konusunda görüş bildirdiği bize gelene haberler arasında bulunurken, Federasyonun bunu tartışmaya açtığı kaydediliyor.

Özellikle kanatlı av hayvanlarının popülasyonunda çok fazla azalma olduğundan dolayı uzun süreli av yapılmaması görüşünün kabullenildiği gelen bilgiler arasında yer almakta.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.