banner913
banner932
banner1012

“Buradan geçmek için uçak mı kullanmamız lazım?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, ülkemizde bazı kişilerin yolların sadece kendileri tarafından kullanılabileceğini sanarak fotoğrafta görüldüğü gibi park yaptıklarını belirterek bu konudaki sitemlerini dile getirdiler.

banner974
“Buradan geçmek için uçak mı kullanmamız lazım?”

banner971

 

Fotoğrafta görülen sokağın Lefkoşa’da Surlariçi bölgesinde Saray Otel’in karşı sokağı olan Uray Sokak olduğunu ve burada işyerlerine gelen kişilerin araçlarını genelde işyerleri önündeki park yerlerine park ettiklerini söyleyen vatandaşımız, bu sokağın tek yön olduğunu bu nedenle sadece bir arabayı sığabilecek bir yer olduğunu kaydetti.

Ancak fotoğrafta görülen aracın sahibinin aracını yol ortasına bırakıp gittiğini ve kendisinin buradan motosikletiyle geçmek istemesine karşın geçemediğini belirten vatandaşımız, “Bazı insanlar sanki bütün yolların kendileri tarafından kullanılıyormuş gibi hareket etmesi nedeniyle bu şekilde trafik sıkışıyor ve sonuçta bazı mağduriyetler yaşanıyor, hatta kavgalar yaşanıyor. Buradan geçmek için uçak mı kullanmamız lazım gerek” diye konuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.