banner913
banner932
banner1012

Bunun adı tam bir saygısızlıktır

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde bazı sürücülerin başkalarının haklarını hiçe sayarak araç kullandığını veya park yaptığını dile getirerek bize gönderdikleri fotoğrafla sitemlerini dile getirdi.

banner974
Bunun adı tam bir saygısızlıktır

banner971

 

Bize gönderdikleri fotoğrafı Pazar günü saat 10:05 Gazmağusa Devlet Hastanesi’nin park yerinde çekildiğini dile getiren vatandaşlarımız, “2 engelli yerine birden park eden bu şahıs ya hastası olduğu için ya da kimseye saygısı olmadığı için bu şekilde park etmiştir" diyerek eleştirilerini aktardılar.

Acil hastası olsa bile bu şekilde engelli park yerine park etmemesi gerektiğini ifade eden vatandaşlarımız, “Herşeyin başı saygıdır. Ve bunun için de herkesin hakkına saygılı olmak gerekir. Bu şekilde iki engelli park yerine birden park etmek büyük bir saygısızlıktır” diyerek sözlerine tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.