banner913
banner932
banner1012

Bunu gören yokmu

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan duyarlı bazı sürücülerimiz, ülkemizde yolların zaten Allah’a emanet olduğunu ancak yollardaki trafik levhalarının da durumunun hiç iç acıcı olmadığını dile getirerek sitemlerini paylaştılar.

banner974
Bunu gören yokmu

banner971

 

Bize gönderdikleri fotoğrafın Lefkoşa'nın en kritik ve en yoğun kavşaklarından biri olan İsmet Kotak Bulvarı’nın olduğu yer ve üstelik Kara Yolları Dairesi'nin de yanı başı olduğunu söyleyen vatandaşlarımız, buna rağmen trafik uyarı levhası günlerdir devrilmiş durumda orada yatmakta olduğunu ifade ettiler.

“Ayıptır yahu, ilgilenip el atacak birilerini bekliyoruz... Bir trafik kazası olmasın, birilerinin canı yanmasın yine” diyen vatandaşlarımız, oradaki uyarı levhasını söküp yenisini yapmanın toplam iki saat sürmeyeceğini iddia ettiler.

Böyle umursamazlıkla devletin bitirildiğini savunan vatandaşlarımız, devlet kademesinde çalışanların biraz sorumluluk sahibi olması gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.