banner913
banner932
banner1012

Bu yolu kumarcılar kullansa acaba böyle mi olurdu?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa’nın büyük sanayi bölgesinde çalışan bazı vatandaşlarımız, bu bölgeye giden yolların bakımsızlık nedeniyle viraneye döndüğünü dile getirerek gönderdikleri fotoğrafla sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Bu yolu kumarcılar kullansa acaba böyle mi olurdu?

banner971

Fotoğrafta görülen yolun Büyük Sanayi’nin batı tarafında yani stadyum tarafından gidilen yol olduğunu dile getiren sanayide çalışan vatandaşlarımız “Bu yol sanayiye giren yol arkadaşlar. 6 aydır bu yolu kullanıyoruz hep aynı” dediler.

Karayolları Dairesi’nin bu yolu kullananların insan olmadığını mı düşündüğünü sorgulayan vatandaşlarımız “Buradan emekçiler geçiyor diye mi yapmıyorlar? Kumarcılar geçse böyle mi olur bu yol çok merak ederiz!!!” diye sitemlerini dile getirdiler.

Bu yol için iki kamyon asfalt dökmenin yeterli olacağını belirten vatandaşlarımız “Sanayicilerden alınan vergilerin en azından yol olarak hizmete dönüşmesini istemek ayıp olmasa gerek” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.