banner913
banner932
banner1012

Bu yol birilerinin canını yakmadan düzeltilmeli

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde hem tali yolların hem de ana yolların gün geçtikçe bozulduğunu ifade ederek, bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Bu yol birilerinin canını yakmadan düzeltilmeli

banner971

Fotoğrafta görülen yolun Taşkent ile Dikmen arasındaki tali yol olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, “Fotoğrafta da görüldüğü gibi yol nerdeyse yarım metre çökmüş ve kaymış durumda. Buradan geçen salon araçların kaza yapması kaçınılmaz” diyerek isyan ettiler.

Ağır yüklü araçların kullanması nedeniyle bu şekilde çöken ve kayan yollarda araç kullanmanın güvenli olmadığını söyleyen vatandaşlarımız, “Geceleyin bu yolda araç kullanacak kişiler dikkatli olmaması durumunda büyük bir kaza yaşayabilir. İnşallah bu söylediğimiz gerçekleşmez” diyerek yetkililerin bu ve benzeri yolları bir an önce elden geçirmesini istediler.

Karayolları Dairesi’nin buralarda keşif yaparak bir an önce çalışma başlatması gerektiğini sözlerine ekleyen sürücülerimiz, insan hayatının değerli olduğunu unutmamak gerektiğini söylediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.