banner913
banner932
banner1012

Bu yol artık çileye döndü

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizin en yoğun trafiğine sahip bölgesi olan Lefkoşa’da özellikle sabah saatlerinde araç kullanmanın gün geçtikçe işkenceye dönüştüğünü dile getirerek, dün sabahleyin yaşanan bir olayı bizlerle paylaşarak sitemlerini dile getirdiler.

banner974
Bu yol artık çileye döndü

banner971

Mağusa - Lefkoşa anayolunun Haspolat ile Hamitköy arasında kalan bölümünde dün sabahleyin bir kamyonet ile salon aracın yaşadığı ufak kaza nedeniyle bu yolda trafiğin adeta allak bullak olduğunu belirten vatandaşlarımız, “Her gün yaşanan sıkışıklık yetmezmiş gibi meydana gelen ufak kaza nedeniyle trafik daha da sıkıştı. Bu sıkışıklık nedeniyle de bir ambulans dakikalarca içinde acil hastayla ilerlemekte zorluk yaşadı. Bu yol artık çileye dönüştü” dediler.

Bu yolun durumunun bilinmesine karşın sürücülerin duyarsızca hareket etmesi nedeniyle trafiğin daha da kötü olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, üçüncü şeridin olmadığı yolda üçüncü şeridin kullanılmaya başlandığını ve bu nedenle de kazaların yaşandığını sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.