banner913
banner932
banner1012

Bu sürücü çok mu akıllı yoksa ayrıcalıklı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir sürücü vatandaşımız, dün öğleden sonra Lefkoşa’da Başbakanlık ışıklarında rastladıkları fotoğraftaki araç sürücüsünün yaptığı açıkgözlüğe tepki göstererek sitemlerini bizlerle paylaştı.

banner974
Bu sürücü çok mu akıllı yoksa ayrıcalıklı

banner971

 

Bakanlıklar yolundan trafik ışıklarına gittiğini ve yeşilin yanarak geçiş için sıra beklediklerini ifade eden vatandaşımız, bu sırada fotoğraftaki araç sürücüsünün Lefkoşa içine giden yan yoldan gelerek sinyalini yakıp araya kaynamaya çalıştığına dikkat çekti.

“Bu sürücü çok mu akıllı yoksa ayrıcalıklı mı? Neden biz dakikalarca sıra beklerken bu sürücü yan yoldan gelerek araya kaynamaya çalışıyor?” diye sorgulayan vatandaşımız, böyle sürücülerin var olduğu sürece yolda kazaların azalmayacağını sözlerine ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.