banner913
banner932
banner1012

Bu soygun düzenine dur diyecek yok mu?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, ülkede resmen bir soygun düzeni oluştuğunu dile getirerek bu soygun düzeninin özellikle düşük gelirli vatandaşları yutmaya çalıştığını ifade etti.

banner974
Bu soygun düzenine dur diyecek yok mu?

banner971

 

Bize gönderdiği bir fotoğrafla ulaşan vatandaşımız, “11.01.2019 tarihinde Gazi Mağusa Devlet Hastanesi’nde kafeteryasından fotoğrafta görülen 1 adet 0.5 lt su ve 1 adet pop kek aldım 5 TL ödedim” diyerek bunun tam bir soygun olduğunu ifade etti.. 
“İnsanlar hasta olup veya acil bir durum için buraya geldiğinde maddi durumu kötü olan bireyler vardır. Bu insanlar aç mı kalacak? Bir sanduviç 15 TL . Parası yoksa bu insanlar aç kalıyor. Acil bir durum için bu hastaneye gelenler cebinde bir masa para mı taşıyacak?” diye sorgulayan vatandaşımız bu soygun düzenine dur diyecek birinin olup olmadığını sorguladı. 
Vatandaşımız “KKTC hükümeti, böyle bir devlet kurumunda özellikle bir Devlet Hastanesinde insanları soyuyorlar. Halkınızı koruyun bu durumlara bir el atın!” diyerek devlet yetkililerini göreve davet etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.