banner913
banner932
banner1012

Bu şekilde yola çıkmak hangi akla hizmettir?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir duyarlı vatandaşımız önceki gün Taşkent- Haspolat yolunda karşılaştığı fotoğraftaki hurda yüklü kamyon ile ilgili görüşlerini bizlerle paylaşarak tepkisini dile getirdi.

banner974
Bu şekilde yola çıkmak hangi akla hizmettir?

banner971

Fotoğrafta görüldüğü gibi kamyonun hurdalarla yüklü olduğunu ifade eden duyarlı vatandaşımız, bu hurdaların her an için yola düşebileceği endişesi içinde bir süre arkasında gittiklerini ifade etti.

Yoların birçok yerde çukurlarla dolu olduğuna dikkat çeken vatandaşımız, bunu göz önünde bulundurarak ilk fırsatta kamyonu dolaştıklarını aktararak “Bu kamyon eğer bir çukura düşmüş olsaydı, mutlaka bazı hurdalar yola savrulacaktı. Bu şekilde tepeleme yük koyarak yola çıkmak hangi akla hizmettir.” diyerek sitemini paylaştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.